Başkan Ünsal, makamını ilköğretim öğrencisine bıraktı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyarete gelen Ergene Vadisi TOKİ

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyarete gelen Ergene Vadisi TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinden Kerem Dikkaş'a makamını bıraktı.

Geçici olarak başkanlık koltuğuna oturan Dikkaş, çok katlı otopark yapımı, yeşil alanların çoğaltılması, sanayinin yarattığı hava kirliliğinin denetlenmesi, Çorlu Deresi'nin ıslahı ve bisiklet yollarının yapımıyla ilgili talebini aktardı.

Baysan, yeni katlı otopark yapımına yönelik proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, son 3 yılda Çorlu'da 30'dan fazla semt parkı yapılarak hizmete açıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İlyas Yılmaz, sınıf öğretmeni Sevim Kilment ve öğrenciler ile samimi bir ortamda sohbet eden Baysan, konuklarına çeşitli hediyeler de sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: