Başkan Üras Esnaf Temsilcileri İle Görüştü

Esnaf temsilcileri shopping sorunlarını anlatmak ve taleplerini iletmek için Tekirova Belediye’sine gelerek Belediye Başkanı Yusuf...

Esnaf temsilcileri shopping sorunlarını anlatmak ve taleplerini iletmek için Tekirova Belediye’sine gelerek Belediye Başkanı Yusuf Üras’la görüştü.

Tekirova Belediye Meclis Toplantısı’nda esnaf temsilcilerini kabul eden Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Shoppinglerin işlerine olumsuz olarak yansıdığını, ekonomik darboğaza düştüklerini belirten esnaf çözüm için gerekli taleplerini Başkan Üras’a iletti.

Huzura ve ekonomik olarak güçlü bir Kemer’e ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Üras, tek dertleri evlerine ekmek götürmek olan turizm esnafının isyanının ve isteklerinin birileri tarafından siyaset malzemesi yapılmak amacıyla kullanıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

“Şiddet ve kavga, hiçbir şeyi çözemez. Aksine sorunları daha da içinden çıkılmaz hale getirir” diyen Başkan Üras, “Biz esnafımız için ne yapabiliriz diye yaşanan sıkıntılarına nasıl çözüm üretebiliriz diye onlarla buluşmak istedik. Bunu twitter hesabımda dahi duyurdum. Ancak belediyeden ayrılırken malum çevrelerin bildiği bir kişi tarafından hiç yok yere bir arbede çıkarılmak istendi. Olan biten basit, tek kişinin gerçekleştirdiği münferit bir olayken belli kesimlerce gerek sosyal medya gerekse de yazılı ve görsel basında maksatlı olarak çarpılması yaşananların önceden planlandığının da bir kanıtı konumundadır. Beni üzen Kemer esnafının isyanını, isteği ve çözüme dair beklentilerinin bu tür olaylara alet edilmesi, kutuplaşma oluşturulmak istenmesidir. Kemer esnafımızı her zaman dinlemeye hazır bir insan olarak çözüm için elimizi taşın altına her zaman koyacağımızı belirtmemize rağmen olayı sansasyonel bir boyuta taşımak isteyenlere Kemer halkı 2014 Mart ayında gereken cevabı verecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Esnafın talebi doğrultusunda gündeme alınan dilekçe sonucunda iki meclis üyesi ve bir zabıta amirinden oluşan komisyon kurulmasına oy birliği ile karar verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: