Başkan Üras'tan milli basketbolculara ziyaret

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, İngiltere'de yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, İngiltere'de yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kemer'de sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Takımın Kemer Spor Salonu'ndaki çalışmalarını izleyen Başkan Üras, oyuncularla, üzerinde, "Azminize güveniyorum, önünüzde engel tanımıyorum" yazılı pastayı kesti.

Geçen yıl Avrupa Şampiyonası için Kemer'de hazırlık yapan Tekerlekli Sandalye Basketbolu A Milli Erkek Milli Takımı'nı da ziyaret ettiğini hatırlatan Yusuf Üras, Genç Milli Takımı Kemer'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Sporcuların azimden çok etkilendiğini belirten Üras, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Engel tanımayan sporcular olarak başarılarınızın daim olmasını diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz