Başkan Ürgüp Fen Lisesini Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz’a ziyarette bulundu.Ürgüp, burada öğrencilerle...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Ürgüp, burada öğrencilerle ve öğretmenlerle de bir araya gelip bir süre sohbet etti. Öğrenciler Belediye’nin çalışmaları hakkında Başkan Ürgüp’le görüş alışverişinde bulundu. Belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz, “Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp bizleri onurlandırmak amacıyla lütfedip aramıza katıldılar. Kendisi öğrencileri çok sevdiği için öncelikle öğrencilerle bir araya geldi” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ürgüp ise, “Bana göre hayatınızın en iyi çağındasınız. Yüksekokul döneminden sonra hayat mücadelesinin içine atılacaksınız. Hayat mücadelesinde hazırlıklı olabilmek için bu dönemleri iyi geçirmeniz lazım. İnşallah hepiniz meslek sahibi olursunuz, iyi yerlere gelirsiniz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: