Başkan Ürgüp, İlkokul Öğrencilerine Yerel Yönetimleri Anlattı

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ilkokul öğrencilerine yerel yönetimleri anlattı.Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulu 4. Sınıf...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ilkokul öğrencilerine yerel yönetimleri anlattı.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulu 4. Sınıf öğrencileri, Başkan Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, Başkan Ürgüp’ yerel yönetim hakkında çeşitli sorular sordu. Öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesi'nin hizmetleri ve sorumlu olduğu görevler ve yerel yönetimler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Ürgüp, “Derslerin yerinde öğrenilmesi çok önemli bir olaydır, belediyelerin her geçen gün önemi artıyor çocukların gelecekteki hedefleri arasında mahalli yönetici olmakta olmalı illa belediye başkanı olmak şart değil belediye başkanlığı dışında da mahalli yöneticilik alanları mevcut. Bu manada çocuklarımızın gelecekte büyük adam olacaklarını hissedebiliyorum hepsine başarılar diliyor tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından çocuklar Yerel Yönetimlerle ilgili akıllarında bulunan soruları Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e ilettiler. İlk olarak Belediye Başkanı olmak için hangi aşamalardan geçildiği sorusu Başkan Ürgüp’e yöneltildi.

Çeşitli sorularını da büyük bir özveriyle cevaplayan Başkan Ürgüp, çocukların isteği üzerine imza dağıtarak,günün anısına çocuklara çeşitli hediyelerden oluşan paketler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: