Başkan Ürgüp, Mahalle İstişare Toplantısına Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle teşkilatlarıyla bölgesel...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle teşkilatlarıyla bölgesel istişareler yapmak üzere sekizincisi düzenlenen İnönü Mahallesi Bölge İstişare Toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantıya Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcıları, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aytekin Kulmaç, BBP Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan, BBP İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İnönü Mahalle Muhtarı Ahmet Seviş katıldı.

İnönü mahallesindeki toplantıda ilk olarak konuşan BBP Sivas İl Başkanı Aytekin Kulmaç “Belediyelerin görevleri insanlarımıza hizmet etmek, imkânlar doğrultusunda insanlarımızın talep ve isteklerini yerine getirmektir ama şu da bir gerçektir bazı hizmetler vardır ki bugünden yarına görünmeyen hizmetlerdir, bunların oluşabilmesi içinde bir zaman sürecine ihtiyaç vardır. 2009 seçimlerinden sonra yapmak istediğimiz ve yaptığımız birçok projeyle karşınızdayız. Bunları size anlatmak, varsa mahallenizin sorunlarını yerinde görmek, bunları birinci ağızdan Başkanımıza iletmek üzere buradayız" dedi.

Reklam
Reklam

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; “Sivas Belediyesi olarak en önemli projemizi imar revizyon planı olarak tasarladık. Belediye Başkanları bu işe girmekte ürkek ve korkak davranırlar bunun sebebi bu işin zorluğundandır. Sivas’ı ada bazında, parsel bazında 4 ayrı etaba bölerek elden geçiriyoruz bu kolay bir iş değildir. Bu revizyon vesilesiyle Sivas yeni bir plana kavuşacak diyerek Alibaba Mahallesi planlandı Klavuz Mahallesi Yeşilyurt Mahallesi planlandı önümüzdeki mecliste 4 etap karar bağlanacak ve revizyon çalışmamız bitecek. En büyük projemiz budur. Revizyondan büyük proje olmaz. Eğer halkın yüzde 80’i memnunsa bu iyi bir revizyondur” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün sunumunun ardından mahalle sakinlerinin istek ve dilekleri dinlendi. Başkan Ürgüp, herkesle tek tek ilgilendi. Çeşitli konularla ilgili belediye yetkililerine talimatlar verdi. Mahalle sakinleri Başkan Ürgüp’e ilgisinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: