Başkan Ürgüp'ten operasyon açıklaması: Hukuka inancımız tam

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediyelere düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Başkan Ürgüp, "Herkes rahat...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediyelere düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Başkan Ürgüp, "Herkes rahat olsun bizim hukuka olan inancımız tam." dedi.
Operasyonun sadece Sivas Belediyesi ile sınırlı olmadığına dikkat çeken Ürgüp, "Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Amasya, Tokat ve Sivas’ta eş zamanlı gerçekleştirilen soruşturmanın sadece Sivas Belediyesi'ne yönelik gerçekleşen bir operasyonmuş gibi bazı görsel ve yazılı medyaya yansıtılması ise büyük bir talihsizliktir." dedi.
Başkan Ürgüp, savcılık tarafından soruşturmanın halen devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Burada şunu söylemek gerekiyor. Hiçbir insan mahkeme kararı ile tam olarak sabitlenmeden veya savunması bitirilmeden suçlu ilan edilemez. İşin doğrusu burasıdır. Ancak bizim bu konuda hukuka olan inancımız tamdır. Sivas Belediyesi olarak hukuki sürecin takipçisi olacağız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz