Başkan Ürgüp'ten Sivas Ticaret Ve Sanayi Odasına Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, seçimler sonrası göreve gelen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, seçimler sonrası göreve gelen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Ürgüp burada yaptığı açıklamada “Değerli başkanım, değerli meclis başkanım, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz yeni seçilmiş olduğunuz görevinizde öncelikle odamıza, Sivas'ımıza ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmanızı Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Size başarılar diliyorum. Odamız bundan sonraki süreçte şimdiye kadar getirmiş olduğunuz çıtasını her kimler katkı sağladıysa Allah cümlesinden razı olsun deyip, eski arkadaşlarımıza dua ederek daha yükseklere çıkarmanızı temenni ediyorum. Bu dönem Ticaret Odası seçimleri rekabetli oldu. Rekabette her halükarda fayda vardır. Her iki gruptan da secime giren arkadaşlara benim bakışım seçilen seçilmeyen bütün meclis üyelerimize bütün oda mensuplarına aynıdır.”dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçimleri tamamladık. Her seçimde rekabetin olması o seçim ve demokrasinin en güzel özelliklerinden bir tanesidir. 59 meclis üyemizle birlikte şöyle düşünüyoruz, seçim bitmiştir, artık Sivas’a ve mensuplarımıza nasıl hizmet ederiz düşüncesiyle hareket edeceğine inanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: