Başkan Uslu, Taraftara Bayrak Dağıttı

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesi Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor’un Kumluca Belediyespor ile yaptığı...

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesi Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor’un Kumluca Belediyespor ile yaptığı Bölgesel Amatör Lig maçı öncesi tribünlere Türk Bayrağı dağıttı.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kızılcabölükspor maçına yoğun ilgi vardı. Maçı Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da izledi. Maç öncesi taraftarlara yüzlerce Türk Bayrağı dağıtan Uslu, daha sonra maçı taraftarlarla birlikte izledi. Her yıl olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da Kızılcabölük Cumhuriyet Meydanı’nda kutlamayı düşündükleri Uslu, "Ancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın okullarda kutlanacağı talimatı üzerine etkinlikleri meydandan okullara almak zorunda kaldık. Böyle olunca hazırlattığımız bayrakları bugün Kızılcabölükspor’un maçına gelen seyircilere dağıttım. Taraftarlarımızın Türk Bayrağına sahip çıkması bizi gururlandırdı. Bazıları tercihlerini farklı yönlerde kullanırken biz tercihimizi Türk Bayrağından yana kullandık. Çünkü Bayraksız yaşamak zorunda kalanların hallerini biliyoruz. Ezansız, Bayraksız, Vatansız bir Türk milleti düşünülemez" dedi.

Reklam
Reklam

Maç boyunca takımlarını Türk bayrakları ve sarı kırmızılı flamalarla destekleyen Kızılcabölükspor taraftarları, Kızılcabölükspor’un aldığı 4-1’lik galibiyetle sevinen taraf oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: