Başkan Uysal AESOB Yönetimiyle Buluştu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ümit Uysal'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. Sevimçok, kentin en eski belediyesi olan Muratpaşa sınırları içinde yer alan esnaf sayısının çokluğuna dikkat çekti. Başkan Uysal'ı AESOB genel kuruluna davet eden Sevimçok, "Muratpaşa Belediyesi, kentin çekirdek belediyesidir. Birçok üyemizin iş yeri Muratpaşa Belediyesi sınırları içindedir. AESOB olarak belediye ile ortak projeler hazırlamayı ve hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Belediyeyi ortak akılla yöneteceklerine değinen Başkan Uysal ise kent esnafının ana örgütü olan AESOB ile her türlü projede beraber çalışmayı istediklerini dile getirdi. Uysal, "Belediyeler vatandaşlarını memnun etmekle mükelleftir. Bizler de adil şeffaf ve hızlı belediyecilik hizmeti vereceğiz. Kent esnafı, sivil toplum örgütleri, meslek odaları gibi tüm güç odaklarıyla fikir alışverişinde bulunarak projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: