Başkan Uzun, Bayram Öncesi 300 Çocuğu Sevindirdi

Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel olarak her bayram öncesi düzenlediği organizasyonla Torium Alışveriş Merkezi’nde ağırlanan öksüz ve...

Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel olarak her bayram öncesi düzenlediği organizasyonla Torium Alışveriş Merkezi’nde ağırlanan öksüz ve yetim 300 çocuk, hem eğlendi hem bayramlık hediye çeklerine kavuştu.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bayram öncesi 300 öksüz ve yetim çocuğu Torium AVM’de ağırladı. Önce yemek yiyen çocuklar, daha sonra Torium Starpark’ta eğlendi. Mutlu günlerinde çocukları yalnız bırakmayan ve Kurban Bayramlarını kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bayramlık giysi alabilmeleri için çocuklara 100’er liralık alışveriş çeki dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu.

Reklam
Reklam

Torium’da eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar da kendilerine bu mutluluğu yaşatan Başkan Uzun’a teşekkür etti. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: