Başkan Uzun, İlçedeki Kültür Merkezlerini Gezdi

Beylikdüzü Kültür Merkezi ile Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yusuf Uzun,...

Beylikdüzü Kültür Merkezi ile Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yusuf Uzun, hazırlıkların en kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bir süre önce faaliyete geçen Beylikdüzü Kültür Merkezi ile tamamlanma aşamasına gelen Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte üniteleri tek tek gezen Başkan Uzun, tiyatro salonu, çok amaçlı büyük salon, nikah dairesi, açık ve kapalı havuz, Türk Hamamı, Fin Hamamı, sauna, spor kondisyon aletleri bölümü, çevre düzenlemelerini inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölüm ve salonların en elverişli şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden Başkan Uzun, hazırlıkların ivedilikle tamamlanmasını da istedi.

Reklam
Reklam

Beylikdüzü Belediyesi’nin sosyal ve kültürel hizmetler konusunda önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi ile Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nın faaliyete geçmesiyle ilçedeki kültürel ve sosyal faaliyetlerin yeni bir ivme kazanacağını ve vatandaşın büyük memnuniyet duyacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: