Başkan Uzun Twitter'dan soruları yanıtlıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, twitter üzerinden kendisine sorulan soruları yanıtlıyor.

Düzenli olarak halk buluşmaları ve ziyaretler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Twitter hesabından da vatandaşlarla biraraya geliyor.

Halk meclisleri, AVM toplantıları, site ziyaretleri, mahalle meclisleri ve esnaf ziyaretlerinde Beylikdüzü halkı ile biraraya gelen Başkan Yusuf Uzun, halk buluşmalarına ‘Twitter Günleri’ni de ekledi. Başkan Uzun, Cuma günleri 10:00 ila 11:00 saatleri arasında sizlerden gelecek olan soruları cevaplandıracak.

Vatandaşlarla bire bir irtibat kuran Başkan Uzun, artık haftada bir gün özel olarak vatandaşlar karşılıklı sohbet edecek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verecek olan Başkan Yusuf Uzun’a gelen sorular da anında cevap bulacak.

Reklam
Reklam

Günlük olarak çeşitli konularda twitter/başkanyusufuzun adresi üzerinden açıklamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a vatandaşlar, haftanın her günü sosyal paylaşım sayfası üzerinden ulaşma imkânı bulacak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz