Başkan Uzun vatandaşlarla bir arada

Başkan Uzun vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarına çözüm bulmak için sık sık halk toplantıları düzenliyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Salı Pazarı esnafı ve Büyükşehir Yeşilvadi Kafe’de vatandaşlar ile bir araya geldi. İlk olarak pazarı ziyaret eden Uzun’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Pazar yerindeki vatandaşlarla neşeyle sohbet eden Başkan Uzun, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Başkan Uzun, Salı Pazarı esnaf ziyaretinin ardından Yeşil Vadi Kafe’de halkla buluştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda, herkesle tek tek görüşen Başkan, sorunlarla yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

İmkanlar ölçüsünde çözümler üreteceklerini dile getiren Uzun’a vatandaşlar da, görüşmeden dolayı memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Programlarda Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Zeki Çanakçı da yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: