Başkan Uzun’dan Tokatlılar Derneğine ziyaret

Başkan Uzun, “Beylikdüzü’nü çok daha güzel noktalara getiriyoruz” dedi.

Tokatlılar Derneği Başkanı Bahattin Yanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Uzun, “Beylikdüzü’nü çok daha güzel noktalara getiriyoruz” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Bahattin Yanık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Uzun, “Göreve geldiğimizden itibaren 120 km yeni yol açtık, 200 bin ton asfalt döktük, 53 tane park, 8 tane Aile Sağlığı Merkezi bitirdik. Gürpınar 80. Yıl Parkı’nı sıfırdan ele aldık yeniledik Gürpınar sahilinde 70 bin metre karelik bir alanda sahil düzenlemesi yaptık, nikâh sarayını da bitirdik hizmete alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Adnan Kahveci Mahallesi’nde Şehit Bilal Özcan Okulu’nun yapımının tamamlandığını hatırlatan Başkan Uzun, “Kısa zamanda 7 okul yapımına daha başlıyoruz. Mayıs ayı itibariyle de Çarşamba pazarı faaliyete girecek. E 5 alternatif bir sahil yolunu da hazırlıyoruz” diye konuştu.

Alt yapının önemine değinen ve Gürpınar’da yapımı süren alt yapı çalışmalarından dolayı yolların bozuk olduğunu ve bu konuda vatandaşların rahatsız olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Uzun, “Cuma pazarındaki yolu yeniledik, aynı şeyi Gürpınar merkez için de yapacağız. Külfetsiz nimet olmaz; biz Beylikdüzü’nü aldığımız noktadan çok daha iyi noktalara getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Tokatlılar Derneği Başkanı Bahattin Yanık da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a Beylikdüzü ilçesine kazandırmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesinden ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: