Başkan Uzuner'den Tanıtım Atağı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Belediye Başkanı Engin Uzuner, İnebolu'nun 2012 yılında büyük bir tanıtım atağına geçeceğine...

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Belediye Başkanı Engin Uzuner, İnebolu'nun 2012 yılında büyük bir tanıtım atağına geçeceğine işaret ederek, bunun için bütün fuarlara katılma kararı aldıklarını söyledi.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, ilçenin tanıtımı ile ilgili çalışmalarda Ankara, İstanbul, Bursa gibi büyük şehirlerde düzenlenen Kastamonu günlerinde, büyük bir katılım gerçekleştireceklerini açıkladı. Uzuner, "İnebolu'muzun daha aktif, daha güzel broşürlerle, televizyon yayınlarıyla, el ilanlarıyla tanıtıp daha fazla misafir çekmeyi arzu ediyoruz. Geçtiğimiz son iki yılda, unutulmuş, unutturulmuş doğa tarih kültür ve turizm kenti ilçemizin tanıtımı ile ilgili yaptığımız çalışmalar, İnebolu'yu görmek isteyenleri artırdı. Türkiye'nin her tarafında İnebolu ilgi çekmeye başladı. İlçemizi ilk defa ziyaret eden birçok kişi böyle bir kentin olduğuna inanamıyor. Çünkü İnebolu'muz Türkiye'nin cennet köşelerinden bir tanesidir" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Uzuner, İnebolu'da bulunan park alanlarını daha da genişleteceklerini söyledi. Uzuner, "Projelerimiz çok. Boyran Mahallesine iki tane park yenilemesi olacak. Bir tanesi Dr. Şükrü Bozkurt Parkı son şekli ile yeniden yapılıp halkımızın hizmetine sunulacak. Bir tanesi de Uçarkuş Cafe ile Kütük Cafe arasındaki boş alanda, İnebolu'ya has, deniz manzaralı veya gemi görünümlü bir park oraya yapacağız. Aşağı Hatıpbağı Mahallesi Altıkulaç Caddesi üzerine bir parkımız daha hizmete açılacak" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: