Başkan Uzunkaya Halkla Kuçaklaşıyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikayetlerine çözüm...

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikayetlerine çözüm olmaya çalışan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, yine halkla iç içeydi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya fırsat buldukça Sungurlulu hemşerilerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Uzunkaya vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp soru ve sorunlarına çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Çocuklara da yoğun ilgi gösteren Başkan Uzunkaya, onların istek ve taleplerini de dinliyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşların tüm sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Başkan Selahaddin Uzunkaya’ ya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretlerinde halkın problemlerini dinleyen Başkan Uzunkaya, “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini İlçenin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar halkın isteklerini halkın dilinden dinleyen bir Belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirirken, Başkan Selahaddin Uzunkaya’ya başarılarının devamını dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: