Başkan Uzun’un Açık Havadaki Makam Toplantıları Sürüyor

Vatandaşlarla makamında yaptığı görüşmeleri çamlık alana taşıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her ortam ve...

Vatandaşlarla makamında yaptığı görüşmeleri çamlık alana taşıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her ortam ve fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi.

Makam görüşmeleri için Çamlık’a geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kendisiyle görüşmek için randevu alan vatandaşların yanı sıra alanda yürüyüş yapan vatandaşları da geri çevirmiyor. Başkan Uzun, elinden geldiğince vatandaşlarla buluşmaya gayret ettiğini ifade etti. Vatandaşın en kolay ulaşacağı belediye başkanlarından biri olduğunu dile getiren Başkan Uzun, “Biz, vatandaşlarla görüşmelerimizi çoğunlukla, makamda değil, burada, olduğu gibi açık alanlarda, AVM’lerde, mahallelerinde, evlerini ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz. Her an için vatandaşımızla birlikteyiz ve ilçemizi hep birlikte yönetiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Uzun’la her fırsatta görüşebildikleri için memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise övgülerini dile getirdi. Başkan Uzun’u ziyaret eden Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Kurucu Başkanı Recep Erdoğan ve platformu üyeleri, görüşmeye “Sayın Yusuf Uzun Bizim İçin ve Beylikdüzü İçin Çok Değerlisiniz, Sevgilerimizle” yazılı pankartla geldi. Başkan Uzun gösterilen ilgiye teşekkür etti. Makam görüşmelerinde Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı da yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: