Başkan Ve Muhtarlar İzmit’i Değerlendirdi

İzmit Belediyesi Eylül Ayı Muhtar Değerlendirme toplantısı İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.İzmit Belediye Başkanı Dr....

İzmit Belediyesi Eylül Ayı Muhtar Değerlendirme toplantısı İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yönetiminde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Demir, Mehmet Öztürk, Filiz Ertürk ve Ayhan Acar, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtarlık Masası Sorumlusu İbrahim Elgin, İzmit Belediyesi Daire Müdürleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şen ve mahalle muhtarları katıldı.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan hizmetlerin genel değerlendirmesini kapsayan konuşmasında Başkan Doğan, tek amacının İzmit halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Belediyenin mahallede, mahallenin de belediyedeki temsilcisi olan muhtarlardan da aynı amaç için çalışmalarını beklediğini vurgulayan Başkan Doğan, “Hepinizin bu amaçla görev yaptığınızdan eminim. Halka hizmet etmenin Hakka hizmet etmek olduğunu unutmayın” dedi.

İzmit Belediyesi ile muhtarların uyum içerisinde çalıştığına dikkat çeken Doğan, “Bizler birlikte oldukça biri bin, zoru kolay ederiz. Yeter ki içinizdeki hizmet arzusu bitmesin. Sizler mahalle halkına karşı açık, dürüst, sabırlı ve adil olun. Sakın ola adalet teraziniz şaşmasın” diye konuştu.

Mahallelerde yaşanan her şeyden haberdar olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Mahallelerde bugüne kadar ne yapılmışsa, hepsini tek tek inceliyorum. Muhtarlık Masası’na, şikayet kutularına, Başkana mektup ve sosyal medya üzerinden gelen tüm mesajlara bizzat kendim bakıyorum. Bunlar mahallelerde ki durum hakkında bize önemli bilgiler veriyor. Artık profesyonel bir hal alan Hizmet Kapınızda ekibimizde verimli çalışıyor ve mahallede olup biteni bizlerle paylaşıyorlar. Kısacası kaliteli ve verimli bir şekilde hizmete devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı’na katılan mahalle muhtarları yaptıkları çalışmalar ve mahallelerinde ki sorunları Başkan Doğan ile paylaştılar. Mahallelerinde yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Doğan ve ekibine teşekkür eden muhtarlar Başkan Doğan’ın mahalledeki çalışmaları yakından takip ettiğini ve Başkan’ın mahallelerden çıkmadığını söylediler. Muhtarlar, “Bunca yıldır mahalleye bu kadar çok gelen başkan görmedik” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: