Başkan Vekili Bakıcı Şampiyonları Ağırladı

2013 Futbol sezonunda futbolu ile büyük alkış alan, sezonun en centilmen takımlarından gösterilen ve ipi...

2013 Futbol sezonunda futbolu ile büyük alkış alan, sezonun en centilmen takımlarından gösterilen ve ipi göğüsleyerek Futbol Bilecik İl Şampiyonu olan Güneşspor Kulübü U16 takımı, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette, Güneşspor Kulübü U16 futbol takımı sporcuları, zorlu mücadelelerle elde ettikleri şampiyonluklarının mutluluğunu Başkan Vekili Bakıcı ile paylaştı. Sporcuları tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler veren Bakıcı "Başarı sizden, ilimizi ilçemizi tanıtmak sizden, tebrik bizden. Sakarya ilinde yapılacak Futbol Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarına gidecek takıma gerekli yardım yapılacaktır. Bizler başarıları desteklemeliyiz. Güneşspor, kulübü yöneticisi, antrenörü, üyesi ve sporcuları ile çok çalışıyor, bizler de bu çalışmaları her zamanki gibi destekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret, yapılan görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: