Başkan Vekili Bakıcı'dan İl Emniyet Müdürü Özüdoğru'ya Ziyaret

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Özüdoğru’ya “hayırlı...

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Özüdoğru’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Bakıcı, beraberindeki Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Yürükcü ve Gençağa Seraslan ile birlikte Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Özüdoğru’yu makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Bakıcı, Özüdoğru’ya Bilecik’teki görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek görevinde başarılar diledi. Bozüyük’ün asayiş yönünden sakin bir ilçe olduğunu belirten Bakıcı, Bozüyük hakkında da genel bilgiler verdi. Bozüyük’te son dönemde yapılan çalışmalar ile ilçenin büyük bir ivme kazandığını belirterek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Vekili Bakıcı ilçenin ilerlemesi, daha güzel, daha modern ve yaşanabilir bir yerleşim yeri olması için yoğun bir gayret sarf ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Bakıcı, Özüdoğru’ya Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı minyatürü hediye etti. İl Emniyet Müdürü Özüdoğru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: