Başkan vekili, başkan yardımcılarını soru yağmuruna tuttu

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleneksel hale getirilen, kamu kurumlarına...

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleneksel hale getirilen, kamu kurumlarına öğrencilerin vekalet etme etkinliği, Ereğli'de de gerçekleştirildi. Bu yıl belediye başkanlığına, TOKİ Korubaşı İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Mert Altıner vekâlet etti.

Beraberinde TOKİ Korubaşı İlköğretim Okulu Müdürü Oğuzhan Tuna ve İngilizce Öğretmeni Şekibe T. Küçükkılıç ile birlikte başkanlık makamına gelen Mert Altıner, yaklaşık yarım saat başkanlık makamına vekalet etti. Altıner, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve belediye başkan yardımcılarından çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Özellikle Yalı Caddesi’nde devam eden düzenlemeler, Cehennemağzı Mağaraları mevkiindeki amfi tiyatro çalışmaları ile ilgili, başkan yardımcılarından ayrıntılı bilgi alan Mert Altıner, 2012 yaz mevsiminde planlanan asfalt çalışmaları kapsamında kent genelinde hangi mahallelere ne kadar asfalt döküleceği konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Mert Altıner, bu yıl 6-7-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alacak sanatçılar hakkında da başkan yardımcılarına sorular sordu.

Kaymakam vekilinin bir temennisini başkan yardımcılarıyla paylaşan Altıner, 23 Nisan Pazartesi günü toplu ulaşım araçlarının öğrenciler için ücretsiz olmasını istedi.

Basın mensuplarının da sorularını cevaplayan Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Mert Altıner, şehir genelindeki ilköğretim okulları önlerinde çevre düzenlemeleri konusunda açıklamalarda bulundu. Altıner, belediyenin bütün birimlerinin, kent genelindeki okulların güzel bir çevreye sahip olması konusunda elinden gelen çalışmaları yaptığını kaydederek, “Elbette belediyemiz okullarımızın çevre düzenlemeleriyle ilgili isteklerini karşılamakla yükümlü, ancak öğrencilerimizin de yaşadıkları çevreye iyi bakmaları ve korumaları gerekmektedir. Her şeyi belediyeden beklememeliyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye başkanlığına vekalet eden Mert Altıner, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Posbıyık ve başkan yardımcılarına teşekkür ederken, Başkan Posbıyık da ziyaretin anısına Altıner ve beraberindeki okul yöneticilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: