Başkan vekili ve avukatı vuran şahıs yakalandı

Afyonkarahisar’ın İscehisar Belediye Başkanlığı'na vekalet eden Seydi Aşkın ve avukat Burhan Hayran’ı silahla vurduğu iddia...

Afyonkarahisar’ın İscehisar Belediye Başkanlığı'na vekalet eden Seydi Aşkın ve avukat Burhan Hayran’ı silahla vurduğu iddia edilen Bayram Aslan yakalandı. Zanlının, Aşkın'ın babası Mustafa Aşkın’ı da silahla vurarak öldürdüğü bildirildi.

Emniyet ekiplerinin çevredeki kamera görüntülerinden yakın arkadaşlarıyla kurduğu irtibat sonrasında Afyonkarahisar’a 20 kilometre mesafedeki Gebeceler beldesi yakınlarında olduğu tespit edilen Arslan, bir araç içinde yakalandı. Şahsın doktor raporunun alınmasının ardından emniyette ifadesinin alınacağı ardından da adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, avukat Burhan Hayran’ın uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetmenin şokunu yaşadıklarını söyledi. Hayran, savcılığın, olayın neden ve nasıl işlendiğine dair çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: