Başkan Vekili Yavuz, Köprü Yapım Çalışmalarını İnceledi

Kastamonu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Karaçomak Deresi üzerindeki eski yaya köprülerinin yenilenmesi için başlatılan...

Kastamonu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Karaçomak Deresi üzerindeki eski yaya köprülerinin yenilenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kışla Parkı önündeki eski köprünün sökülmesi ile başlatılan ve aynı yerde yeni köprünün kurulmasıyla devam eden köprü yenileme çalışmalarını yerinde inceleyip denetleyen Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Kastamonu’nun sembollerinden biri olan Karaçomak Deresi üzerinde yayaların karşıdan karşıya geçmesi için eskiden yapılan yaya köprüleri, belediyenin başlattığı çalışmalar sonucunda yenileriyle değiştiriliyor. Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yürütülen ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce de destek verilen köprü yenileme çalışmalarında, eski köprülerin yerine daha estetik görünümlü ve daha kullanışlı köprülerin konulması ve hizmete sunulması amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

Kışla Parkı önünde başlatılan yaya köprüsü yenileme çalışmalarını yerinde inceleyip denetleyen Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, çalışmaların hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Vekili Yavuz’un köprü çalışmalarına yönelik yaptığı inceleme ve denetimde Destek Hizmetleri Müdürü Enver Katırcıoğlu ile Fen İşleri Müdürü Tahsin Babaş da hazır bulundu.

Belediyece başlatılan yaya köprüsü yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kışla Parkı ile Olukbaşı arasında 11 yeni yaya köprüsü yapılacağını, bunlardan 9’unun mevcut köprülerin yenilenmesi, 2’sinin de ihtiyaç duyulan yerlere yeni köprüler konulması şeklinde olacağını söyledi. Belediyenin geçmiş yıllarda yaptığı çalışmalarla Karaçomak Deresi’ni şehir estetiğinin vazgeçilmez bir parçası haline getirdiğini belirten Başkan Vekili Yavuz, bu çalışmalar sayesinde Karaçomak Deresi’nin, içinden dere geçen diğer şehirlere de örnek gösterildiğini ifade etti. Başkan Vekili Yavuz, başlatılan köprü düzenleme çalışmaları ile Karaçomak Deresi’nin daha güzel bir görünüme kavuşacağını sözlerine ilave etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: