Başkan Vekili Yavuz, Projelerini Anlattı

Kastamonu Belediyesi’nin 2012 yılı değerlendirme toplantısı belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar’ın...

Kastamonu Belediyesi’nin 2012 yılı değerlendirme toplantısı belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar’ın yanı sıra, MHP İl Başkanı Dursun Ergin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve parti üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, 2012 yılını değerlendirerek 2013 yılındaki projelerini anlattı.

Başkan Vekili Yavuz, "Belediye Başkanımız Turhan Topçuoğlu, 30 Nisan 2012 tarihinde bir rahatsızlık geçirdi. Ankara’da bir süre tedavi gördü. Şuan sağlık durumu süratle iyileşme yolunda ilerliyor. İnşallah kısa zamanda görevine dönecektir." diye konuştu. Ekip olarak Turhan Topçuoğlu vizyonunu sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kastamonu Belediyesi olarak tüm müdürlükleriyle büyük bir gayret sarf ederek 2012 yılını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ve emeklerinin dönüşümünü de almaya başladıklarını belirten Bahri Yavuz, Kastamonu’nun tüm alanlarıyla bir bütün halinde büyüdüğünü ve geliştiğini dile getirdi. 2012 yılının en büyük projelerinden birinin de Şehir Parkı olduğuna dikkat çeken Yavuz, çalışmaların sürdüğünü ve yeni dönemde bu çalışmaların da tamamlanacağını belirtti. Başkan Vekili Yavuz, "Kastamonu geçekten büyüdü. Çalışma listelerinde de anlaşılacağı üzere şehir dolu dolu ve gelişiyor." diye konuştu.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM HİKAYESİYLE İLGİLİ BİRÇOK ÇALIŞMAMIZ OLACAK"

2012 yılını dolu dolu geçirildiğini dile getiren Bahri Yavuz, 2013 yılı içerisinde de hız kesmeden Kastamonu adına çalışmaların süreceğini belirtti. "Son dönemde ülke genelinde ve Kastamonu’da da sıkça söz edilen kentsel dönüşüm hikayesi ile ilgili birçok çalışmamız olacak. Belirli bölgelerde yapılacak olan çalışmaların alt yapılarını ve projelerini hazırlıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

"TELEFERİKTEN VAZGEÇMEDİK"

Geçen yıl Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısında dile getirilen, Saat Kulesi ve Kale arasına yapılması planlanan teleferik çalışması konusunun kapatılmadığını belirten Bahri Yavuz, halen fikir ve projelerinin olduğunu belirterek, "Teleferikten vazgeçmedik. Sadece ayağımıza takılanlar oldu, onlardan kurtulabilirsek, müsaade ederlerse teleferik çalışmamız gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz