Başkan Yağcı 9 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 9 yıldır görev yapmanın hazzı içersinde olduklarını, bu topraklara hizmet...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 9 yıldır görev yapmanın hazzı içersinde olduklarını, bu topraklara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Aldığımız emaneti hep birlikte çok değerli hemşehrilerimizle birlikte bu zamana kadar getirdik. İnşallah bu zamandan sonra da bu emaneti hak ettiği en iyi düzeylere götürmek için var gücümüzle çalışıp göstereceğiz" dedi.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen ve Bilecik’in 9 yılını değerlendiren Başkan Yağcı, icraatlarını ve vizyon projelerini anlattı. Yağcı, hayal bile edilemeyen projeleri gerçekleştirdiklerini, Bilecik'in her geçen gün gelişip değiştiğini söyledi. Başkan Selim Yağcı "Alnımız dik yolumuza devam ettik. Verdiğimiz sözü tuttuk. Halkımız bizi yalnız bırakmadı. Bilecik’te 9 yıldır görev yapmanın hazzı içersindeyiz. Bilecik kuruluş ve kurtuluşun beşiği, bu topraklara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız emaneti hep birlikte çok değerli hemşehrilerimizle birlikte bu zamana kadar getirdik. İnşallah bu zamandan sonra da bu emaneti hak ettiği en iyi düzeylere götürmek için var gücümüzle çalışıp göstereceğiz. Bunları, bize evde duası olan, eleştirerek yanlışımızı düzelten, bu anlamda yanımızda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bilecik’te şunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnsanların sen, ben o değil, insanların düşüncesinin ötesinde projeleriyle Bilecik’e hizmet yarışına girsin. Ama şehrin gelişimi noktasında, şehrin biyolojisi, kimyasına uygun projeleri ve gelişimleri noktasında o insanın donanımlı olması, şehre zaman kaybettirmesi son derece önemli. Bilecik’te biz beş yılda alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bilecik’te inşaat çalışmaları arttı. Yolları ve alt yapıyı yapmasaydık. Yeterli ölçüde suyu ve hizmetleri yapmasaydık, konut noktasında insanların Bilecik’i tercih etme noktasında belirgin bir oranda düşme olurdu. Şehrin gelişim noktasında yerel yönetimlerin son derece önemli yeri var. Bilecik’e vizyon kazandıracak, sosyal ve kültürel hayatı rahatlatacak projeleri yapmaya çalışıyoruz. Biz Bilecik’in geleceğe yönelik çalışmalara başladık. Bilecik’te Osmanlı mirasını çok iyi kullanmak, değerlendirmek konumundayız. Buna ilişkin çalışmalara başladık. Önümüzdeki 2023 yılına Türkiye dünyada ilk 10 ekonomisi içersine girmeyi hedefliyorsa, Bilecik’te Türkiye içersinde çok daha ön sıralarda yer tutacak. Sosyal, ekonomik, ticaret hayatı ve bu anlamda sanayisiyle birlikte ön sıralarda yer tutabilecek. Şu an devam ettiğimiz yolculukta 10 yıl sonra Bilecik’te bu günün en azından üç, dört basamak daha üstüne çıkaracak konumda ve durumda olduğunu düşünüyoruz. Bilecik gelecek şehir açısından son derece güzel ve önemli olaylara, güzel haberlerin müjdecisi olacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kahvaltının ardından Bilecik’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla birlikte Hamsu Vadisi, Buz Pisti, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri, Gölpark Amfi Tiyatro, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi binaları gezisi esnasında Belediye Başkanı Selim Yağcı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yağcı, Bahçelievler mahallesinde Kent Müzesi kuracaklarını ve Hürriyet mahallesinde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisi açılışının ise, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz