Başkan Yalçın, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede inşaatı tamamlanan Sağlık Meslek Lisesi ve 200...

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede inşaatı tamamlanan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonu yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçın, “İlçemizin dev yatırımlarından Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyon inşaatı tamamlandı. İnşallah bu eğitim ve öğretim dönemine okulumuz açılıyor. Biz de bir hafta içinde yolun sathi kaplamasını tamamlamış olacağız. İçimizden yetişen Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Endüstri Meslek Lisesinin bu sene temelini atmayı yüce Rabbim bize nasip eder. İnşallah açılısını da bakanımızın uğurlu elleriyle yapacağız. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: