Başkan Yaman Gençlerle Buluştu

Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Gençler Soruyor Başkan Cevaplıyor’ programının konuğu Dilovası...

Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Gençler Soruyor Başkan Cevaplıyor’ programının konuğu Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman oldu.

Dilovası belediyesinin alt katındaki düğün salonunda düzenlenen programa gençlerin ilgisi büyük oldu. Yaklaşık 2 saat süren programda toplamda 39 ayrı kişi soru sorma imkânı buldu.

Yazılı ve sözlü sorular ile Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’a sorularını soran gençler. Tüm sorularının cevaplarını aldılar.

Programda konuşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsa Adıgüzel, düzenledikleri programa açık yüreklilikle katılan Belediye Başkanına ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Dilovası’nın geleceği olan biz gençler ile belediye başkanını buluşturmaktan ve sıkıntı ve sorularımıza birinci ağızdan cevap alacağımız bu programı düzenlemiş olmaktan mutluluk duyuyorum dedi.

Reklam
Reklam

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, katıldığı programda gençlerden gelen her soruyu büyük bir özenle cevapladığı gözlendi. Başkan Yaman gençlerin ilk sorusu spor ve eğitim tesisleri ile ilgili geldi. Başkan Yaman göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gençlerimize her zaman önem verdik. Belediye Spor Kulübümüzde ve Uzakdoğu Spor Kulübümüzde yüzlerce gencimiz spor yapmakta, küçük büyük parklar yaptık, kültür merkezi, Tavşancıl Sahili, hastane, bilgi evleri, eğitim alanları, yapılan okullar hakkında gençlere geniş bilgiler verdi.

Gençlere daha iyi imkanlarla eğitim ve sosyal alanlarının sağlanması konusunda her zaman büyük titizlik gösterdiklerini söyleyen Başkan Yaman, "spor Alanında Dilovası Belediye spora, Diliskelesi Spora, Çerkeşli köyü spora gerek maddi gerek manevi destek veriyoruz. Uzak doğu spor okulu ile 100 den fazla gencimiz hobi olarak ve sportif aktivite için katılım sağlıyor ve Türkiye’de ve Kocaeli de başarı sağlıyor. Eğitim alanında 11 okula , 11 okul yapmak için projeler ürettik bunlar arasında biten, yeni başlayan, ihale aşamasında olan ve projesi hazır olan okullar var. Eğitimde öğrencilerimize yönelik kütüphaneler açtık, 15 bin soru bankası dağıttık, okula yeni başlayan yavrularımıza çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk ve kitap fuarları düzenledik" dedi.

Reklam
Reklam

Dilovası hastanesinin açılmasıyla birlikte artık halkımızın ayağına hizmeti getirmenin huzurunu yaşayacaklarını belirten Başkan Yaman, hastane yolunun genişletilmesi ve giriş çıkışların düzenlenmesi için de hastane yolu için valilik ve il sağlık müdürlüğünün ve belediyemizin çalışmaları var dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: