Başkan Yaman Halkın Sorunlarını Dinledi

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Mimar Sinan mahallesinde halkın sorunlarını dinledi.Başkan Yaman, Fen İşleri...

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Mimar Sinan mahallesinde halkın sorunlarını dinledi.

Başkan Yaman, Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ile birlikte Mimar Sinan mahallesine giderek birebir halkın istek ve sorunlarını dinledi. Yeni yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yaman, mahalle sakinleri ile ayak üstü görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karşılarında Başkan Yaman'ı gören mahalle sakinleri başkandan öncelikli olarak çocuklarının vakitlerini geçirebileceği bir oyun parkı istediler. Başkan Yaman, Mimar Sinan mahallesine yeni bir oyun parkı yapılacağının müjdesini verdi. Vatandaşlar ayrıca Başkan Yaman’dan kamyonların mahalle içerisinden çok geçtiğini ve bununla ilgili tedbirlerin alınmasını istediler.

Reklam
Reklam

Başkan Yaman'ın Mimar Sinan mahallesindeki turu bir hayli ilginç geçti. Mahalle sakinlerinden ziyade çocukların büyük ilgi gösterdiği Yaman'ı bir türlü yanlız bırakmayan çocuklar başkana sarılmak ve öpmek için adeta yarıştılar. Başkan Yaman'ı bırakmayan çocuklar zor ikna edildi. Çocukların bu ilgisinden oldukça mutlu olan Başkan Yaman'da çocukların oyun oynamaları için yeni parkın biran önce yapılmasını istedi.

Çocuklar Başkan Yaman ile top oynamak isteyip sürekli topu başkana atarken bir ara dayanamayan Başkan Yaman, çocuklara katılarak topla oynamak istedi. Başkan Yaman daha sonra mutlu bir şekilde mahalleden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: