Başkan Yaman'a Teşekkür Ziyareti

Dilovası Orhan Gazi Cami Derneği yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’a camide yapılan düzenlemelerden dolayı...

Dilovası Orhan Gazi Cami Derneği yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’a camide yapılan düzenlemelerden dolayı teşekkür etti.

Dilovası Orhan Gazi Camii'ne, Dilovası Belediyesi tarafından bakım onarım çalışmaları tamamlanarak yeni yüzü ile Dilovası Halkının hizmetine sunuldu. Orhangazi Camii'ne Çam ve Selvi'den oluşan ağaç fidanları, 4 adet kamelya, giriş kapısı, korkuluk ve Cami bahçesinin tamamına toplamın da 240 metrekare andezit taşı ile yer döşemesi yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı makamında ziyaret eden Orhan Gazi Cami Derneği yönetimi caminin içi, dışı ve bahçesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Yaman’a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Okul ve camilerin bakımlarını da düzenli aralıklarla yaptıklarını kaydeden Başkan Yaman, "İbadetlerimizi yerine getirdiğimiz camilerimizin temiz, modern ve sağlığa uygun olması bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyoruz. İlçemizdeki camilerimizi ihtiyaçlarına binaen bu tür çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz