Başkan Yanılmaz’dan Chp’li Vekile Tepki

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz“CHP milletvekili hayal âleminde yaşıyor” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Malatya’ya taşınması yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Başkan Yanılmaz “CHP milletvekili hayal âleminde yaşıyor” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Yanılmaz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, 2015 seçimlerinin Türkiye ve dünya açısından çok önemli olduğunu kaydetti. Başkan Yanılmaz, 2015 seçimlerinde AK Parti’nin Anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edeceğine inandığını ifade ederek, “1982’den beri devam eden darbe anayasası bu şekilde bitmiş olacaktır. Elazığ halkı, darbe anayasasını kaldırılıp yerine daha demokrat ve özgürlükçü bir yeni anayasa isteyen illerin başında gelmektedir. Bu nedenle AK Parti’ye en yüksek oranda desteği de yine Elazığ verecektir” dedi.

Reklam
Reklam

“CHP HEP ‘U DÖNÜŞÜ’ YAPIYOR”

Başkan Yanılmaz, resmi kurumların şehir dışına taşınması konusuna da değinerek, “Biz resmi kurumların şehir dışına alınması derken CHP Malatya Milletvekili bunu yanlış anladı, bu kurumların Elazığ mücavir alanının dışına alınmasını kastettiğimizi zannetti. Bir hayal âleminde yaşamaya başladı. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü Malatya’ya almak gibi bir gayretin içine girdi. Daha sonra bir ‘U dönüşü’ yaptı. Ama CHP hep ‘U dönüşü’ yapıyor. Fakat halkın yanına bir türlü varamıyor” diye konuştu.

“CHP’NİN SÖYLEMLERİ KARŞILIK BULMUYOR”

Başkan Yanılmaz CHP’ni kendileri için oluşturdukları bir fanustan halka tepeden baktıklarını dile getirerek, “Büyüklerimiz 40’lı yılları, CHP zihniyetinin geldiği noktayı unutmadılar. Malatya’da şirin görünmek için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü Malatya’ya alacağız söylemi, ne Malatya’da karşılık buluyor, ne de Elazığ’da karşılık buluyor” dedi.

“DİBE VURAN KENDİLERİDİR”

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yanılmaz, “Birileri kalkıp Elazığ dibe vurdu derken, aslında kendisinin dibe vurduğunun itirafını yapıyor. Elazığ iyi yolda ve gelecekte daha iyi yerde olacak. Biz top yekûn bunun mücadelesini veriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Elazığ’ın mutluluğunu, huzurunu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Başkan Yanılmaz, bardağın dolu tarafından bakarak, hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarette konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban ise konuşmasında Başkan Yanılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde Elazığ’a hizmet edeceklerini kaydetti.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: