Başkan Yardımcıları Esnafla Buluştu

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu ve...

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu ve Şehit Süleyman Bey Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

Bandırma Belediyesi Meclisi salonunda yapılan toplantıda, işletmelerin dükkan önlerinde yaptığı kaldırım işgalleri ele alındı. Toplantıya Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu, Şehit Süleyman Bey Caddesi ve çevredeki diğer sokak ve caddelerde hizmet veren işletme sahipleri, inceleme-araştırma ve imar komisyonu üyeleri ile birlikte ilgili daire müdürleri katıldı. İşletmeler tarafından yapılan işgaliyeler ve dükkan önlerindeki kapatmalar ile ilgili uyulması gereken standartlar ve belediyenin bu konuyla ilgili yaptırımları masaya yatırıldı.

Reklam
Reklam

Kapatmalar ve işgaliyelerle ilgili belediye tarafından yapılacak yeni düzenlemeler ve uygulamalar hakkında esnafında görüşü alınırken, ortaya çıkacak yeni düzenlemelerin esnaf tarafından benimseneceği görüşü ağırlık kazandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, "Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde hizmet veren esnafımızın işgaliye ve kapatmalarla ilgili ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşamamaları bu toplantıyı yaptık. Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu, Şehit Süleyman Bey Caddesi ve çevredeki diğer sokak ve caddelerde hizmet veren işletme sahiplerimizle bir araya geldik ve bundan sonraki süreçte yeni bir yol haritası belirleyerek buradaki işgaliyeler ve kapatmaların belirli bir standarda oturtulması için bir toplantı düzenledik. Maalesef esnafımızın yapmış olduğu işgaliyerin çocuğunda standartlara aykırı bir durum söz konusu. Bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak buradaki esnafımızın mağdur olmamasını arzu ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: