Başkan Yaşar: 25-30 Bin Liraya Vatandaşları Ev Sahibi Yaptık

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşları 25–30 bin liraya ev sahibi yaptıklarını belirtti. Başkan...

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşları 25–30 bin liraya ev sahibi yaptıklarını belirtti.

Başkan Yaşar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ve CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün'den oluşan heyeti makamında ağırladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarının masaya yatırıldığı sohbet toplantısında, Pamuklar ve Macunköy'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının bölgede takdir topladığı konuşuldu.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yaşar, gerçekleştirilen başarılı çalışmaların kurumlar arası işbirliği ile sağlandığını vurguladı.

Yenimahalleli vatandaşları daha güzel günler belediğini söyleyen Yaşar, "Belediye olarak tüm dernek, oda vakıf ve kamu kurumlarımızla birilikte hareket ediyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarında 270 gecekonduyu kimsenin burnunu kanatmadan yıktık. Fakirin elindeki yerleri alıp zengine satmadık. 25–30 bin liraya vatandaşları ev sahibi yaptık. Mehmet Akif Ersoy bölgesinde de çalışmaların sonuna gelindi. İş böyle olunca vatandaşın takdirini kazandık." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz