Başkan Yaşar İlk Diplomaları Verdi

Yenimahalle Belediyesi 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, yılsonu gösterilerini 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi.Anaokuluna...

Yenimahalle Belediyesi 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, yılsonu gösterilerini 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi.

Anaokuluna devam eden 50 anaokulu öğrencisi hazırladıkları birbirinden farklı gösterilerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Tiyatro, halk oyunları ve koroyla seslendirdikleri şarkılar ile İngilizce eğitimlerini gösteren skeçler izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

Mezuniyetlerini kutlayan minikler yaptıkları gösterilerle izleyenleri eğlendirirken kendileri de eğlendiler. Özellikle diplomalarını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan almak istediklerini belirten minikler, bu isteklerinin gerçekleşmesiyle daha coşkulu bir kutlama yaşadılar.

Reklam
Reklam

Anaokulu öğrencilerine diplomalarını kendisi veren Yaşar, “Anaokulları, başlarda çalışan annelerin tercih etmek zorunda kaldığı bir eğitim kurumuydu. Artık çalışan, çalışmayan tüm annelerin tercihi haline geldi. Çünkü anaokulları, eğitimin ilk basamağını oluşturuyor. Göreve geldiğimde Yenimahalle Belediyesi’nin sadece bir tane anaokulu vardı. Biz bir tane olan anaokulunu 5’e çıkarıyoruz. Hedefimiz kreş sayımızı dönem sonunda 10 kreşe çıkarmaktır. Sağlıklı toplum sağlıklı eğitimden geçer. Bu eğitimleri alan yavrularımızın düşünen bir toplum oluşturmasını ve demokratik bireyler olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: