Başkan Yaşar, meclis üyeleriyle yatırımları gezdi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede yapılan yatırımları belediye meclis üyeleri ile yerinde...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede yapılan yatırımları belediye meclis üyeleri ile yerinde inceledi. Başkan Yaşar'a, Başkan Vekili Başar Bal ve meclis üyeleri eşlik etti.
İlk olarak 29 Ekim’de açılacak olan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ni meclis üyeleri ile birlikte gezen Başkan Yaşar, açılış öncesinde meclis üyelerini hizmet alanları ve çevre düzenlemesi konularında bilgilendirdi. Ardından Batıkent Kültür Merkezi başta olmak üzere Batıkent Zihinsel Engelliler Merkezi, Yakacık'ta yapımı devam eden Park Bahçeler Müdürlüğü hizmet binası, Beton Santrali, Çayyolu Omurilik Felçliler Derneği Misafirhanesi, Teknopark, Çayyolu Gazi Hastanesi, Yaşlı Yaşam Merkezi’ni inceleyen heyet, son olarak Çayyolu ek hizmet binasını ziyaret etti.
Bölgeyi gezerek eksikleri ve yapılanları yerinde inceleyen Yaşar, Yenimahalle’nin her noktasına ulaşabilmek için gayretle çalıştıklarını belirtti. Yenimahalle'nin çehresini değiştirmek için yoğun çaba harcadıklarını vurgulayan Yaşar, "Ben ve ekibim vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda Yenimahalle’nin her noktasına eşit şekilde hizmet verebilmek için çalışıyoruz. 2,5 yıl içerisinde alt yapı, üst yapı başta olmak üzere eğitimde, sağlıkta ve yaptığımız sosyal kültür yatırımları ile Yenimahalle’de bir devrim yapılıyor. Hedefimiz Cumhuriyetin başkenti Ankara’ya yakışır çağdaş bir Yenimahalle oluşturmak. Desteklerinden, gayretlerinden dolayı meclis üyelerime ve ekibime teşekkür ederim.” dedi. Meclis üyeleri gezide, yatırımları yerinde görme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz