Başkan Yaşar’a Bolulular’dan Ziyaret

Ankara Bolulular Platformu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Ankara Bolulular Platformu Başkanı Mustafa...

Ankara Bolulular Platformu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Ankara Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Aydınalp ve Yönetim Kurulu üyeleri, platformun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarete Platform Başkanı Mustafa Aydınalp, Başkan Vekilleri Mehmet Bilgin ve Uğur Salih Uçar, Genel Sekreter Vekili İrfan Bayar, Başkan Yardımcısı Ramazan Yaman ile birlikte platform üyeleri, Yaşar’a platform çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istediler. Aydınalp, “Ankara’da bulunan Boluluları bir araya getirmek, tanıştırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak amacıyla platformu oluşturduk. Acı-tatlı günlerimizde bir araya geliyoruz. Ankara’da 82 bin hemşerimizden 12 bini Yenimahalle’de yaşamaktadır. Hemşeri derneklerine yoğun destek veren Yenimahalle Belediyesi ile biz de ortak çalışmalar yapmaktan gurur duyarız” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Faaliyetlerini sürdüren dernek ve platformlara her konuda destek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bolu vilayetinin sakinleri ile bir araya gelmekten mutluyum. Bizler Orta Anadolu’nun insanlarıyız. Birlik ve beraberliğimiz onur verir” dedi.

Aydınalp, Yenimahalle’de bulunan hemşerileriyle bir araya gelecekleri etkinliklere Yaşar’ı davet ederken, Yaşar da dernek üyelerine Yenimahalle Belediyesi YENİMEK kursiyerleri tarafından el emeği ile hazırlanan tabloyu hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: