Başkan Yaşar'dan Miniklere Yerel Yönetim Dersi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afşinbey İlköğretim Okulu öğrencilerini yerel yönetimler hakkında bilgilendirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afşinbey İlköğretim Okulu öğrencilerini yerel yönetimler hakkında bilgilendirdi.

Öğrencileri makamında kabul eden Yaşar, miniklerin yerel yönetimlerle ilgili tüm sorularını cevapladı. Başkan'a soru sormak için adeta birbirleriyle yarışan minik öğrenciler, yerel yönetimin görevlerinden seçim sonrası yapılan yatırımlara, projelerden çocuklar için yapılan çalışmalara kadar birçok konu hakkında bilgi aldılar.

Minik öğrencilerin tüm sorularına sabırla cevap veren Yaşar, çocukların sorduğu akılcı sorular karşısında hayrete düştü. Yaşar, Çağatay Akpınar adlı bir öğrencinin sorduğu, "Bu işe başladığınızda heyecanlıydınız. Peki, ilerleyen zamanlarda bu ağır tempo karşısında hiç sıkılmadınız mı?" sorusuna, "Bu görevi büyük bir zevkle yapıyorum. Tabii zaman zaman benim de yorulduğum anlar oluyor. Tüm çabam gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Yenimahalle bırakmak. Bunun yolu geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımızsınız. Sizleri çok seviyoruz ve sizlerin eğitim kalitesini yükseltebilmek için gayretle çalışıyoruz. Tüm çabamız sizlerle birlikte Yenimahalle'yi Cumhuriyetin çağdaş bir ilçesi haline getirebilmek" cevabını verdi.

Reklam
Reklam

Kendilerine gösterilen ilgiden hayli memnun kalan çocuklar, makamdan sorularına cevap bulmanın rahatlığı içerisinde ayrılırken, okullarına yapılan çalışmalardan dolayı Başkan'a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: