Başkan Yazıcı, Aşure Dağıttı

Sakarya Akyazı Belediyesi’nin geleneksel aşure etkinliliği kapsamında Gazi Süleyman Paşa Camisi önünde 3 noktada aşure...

Sakarya Akyazı Belediyesi’nin geleneksel aşure etkinliliği kapsamında Gazi Süleyman Paşa Camisi önünde 3 noktada aşure dağıtıldı. Aşure Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı tarafından dağıtıldı. Etkinlik kapsamında yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikram edildi.

Başkan Yazıcı'nın elinden aşurelerden alan vatandaşlar, ”Böyle önemli günlerde belediyemiz tarafından hatırlanmak çok güzel. Başkanımızın maşallahı var. Aşureleri bol kepçe olarak ikram ediyor. Allah bereketini versin. Belediye Başkanımız Yaşar Yazıcı daha öncede kandil simidi dağıttırmıştı, kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Aşure, kimi tatlı kimi tuzlu çok sayıda çeşit bakliyatın bir araya gelmesiyle hazırlanan bir tatlı. Aslında aşure farklılıkların zenginliğimiz olduğunu gösteren güzel bir simge. Bugünler kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin dostluğun, paylaşmanın pekişeceği böylesine mübarek bir ayda güzel günler. İnşallah kardeşliğimizi, birlikteliğimizi ilelebet devam eder.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: