Başkan Yazıcı Basını Unutmadı

Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Akyazı Belediye Başkanı...

Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "İlçemizde kamuoyunun aydınlatılması, vatandaşlarımızla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve kamu hizmetlerinde etkinliğin sağlanması konularında önemli katkıları bulunan ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo, televizyon, internet gazetesi ve ulusal ajans temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli basınımızın bu anlamlı gününü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Gazeteci Salim Özyılmaz yemekte bulunan gazeteciler adına Başkan Yazıcı’ya çiçek takdim etti. Özyılmaz, "Gazetecilik, doğası gereği, vicdan sahibi insanların yapabileceği bir meslektir. Başkalarının acılarını, sıkıntılarını, dertlerini kendisine dert edinmeyen, bunlara çözüm bulmaya çalışmayan kişiler gazetecilik yapamaz.” şeklinde konuştu.

Program sonunda Başkan Yazıcı, üzerine gazetecilerin isimleri yazılmış ve özel olarak yapılmış 2013 yılına ait ajanda ve kalem hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: