Başkan Yazıcı, Yerel Basın'la Bir Araya Geldi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölgede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcilerine kahvaltılı bir basın...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölgede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcilerine kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Başkan Yazıcı, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yerel gazete temsilcileri ile bir araya gelen, adaylık sürecinden 3. hizmet yılına kadar birçok soruyu cevaplayan Başkan Yazıcı, seçim vaatlerini yüzde 95 oranında gerçekleştirdiğini söyledi. "Tekrar aday olacak mısınız" şeklindeki soruya, Başkan Yazıcı, "Bizim anlayışımızda adaylık, önce halkımızın sonra partimizin yetkili organlarının takdirindedir. Biz hizmet üretmeye ve halkımızın takdirini kazanmaya çalışıyoruz" şeklinde cevap verdi. Yazıcı, "Kendinizi başarılı buluyor musunuz" sorusunu ise, "Halkımız başarılı buluyor" şeklinde yanıtladı.

Reklam
Reklam

Yakın zamanda Tuzla'da yapılan anketlerden Vanlı depremzedelere, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Suriyeli çocuklara dağıtılan oyuncaklardan, 2B yasasına kadar onlarca soruyu cevaplayan Başkan Yazıcı, toplantının sonunda gazetecilerle birlikte nikah sarayını gezdi. İç dekorasyonu süren ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan nikah sarayını gezen gazeteciler, tesise hayran kaldı. Mimarisi, teknolojisi ve akustiği ile hayli iddialı olan nikah sarayının ilk davetlileri olan basın mensupları, Başkan Şadi Yazıcı ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz