Başkan Yazıcı’dan Eğitime Tam Destek

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı okul ziyaretlerinde tespit ettiği eksiklikleri tek tek gideriyor. Son...

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı okul ziyaretlerinde tespit ettiği eksiklikleri tek tek gideriyor. Son olarak Boztepe ilköğretim okuluna giden Başkan Yazıcı Boztepe ilköğretim okulunun bozuk bütün bilgisayarlarını tamir ve bakımlarını yaptırarak güçlenmelerini sağladı.

Eğitimde birbiri ardına ürettiği projelerle ve verdiği desteklerle büyük takdir toplayan Başkan yazıcı Okul ziyaretlerinde tespit ettiği eksikler adına çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Boztepe ziyaretinde uğradığı Boztepe ilköğretim okulunun bilgisayarlarının arızalı olduğunu öğrenen Başkan Yazıcı buradaki tüm bilgisayarları bakım ve tamirlerini yaptırarak yeniden Boztepe ilköğretim okuluna gönderdi.

Reklam
Reklam

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Bizim için önemli olan çocuklarımızı çağın araçları ile buluşturarak ve imkanları sonuna kadar kullanarak eğitimde bulundukları seviyenin daha da üstüne onları çıkartabilmektir.Okullarımızda yaptığımız seviye tespit sınavlarıyla da bunu hedeflemekteyiz.Belediyemizin Teknik ve Sosyal işlerinin devam ettiği zamanımızda en önemli gördüğümüz hizmet her zaman olduğu gibi eğitimdir” dedi.

Bilgisayarları teslim etmek üzere tekrardan okula giden Başkan Yazıcı’yı çocuklar büyük bir çoşku ile karşıladı.çocuklar Başkanla tek tek sohbet ederek başkana sorular sordular ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: