Başkan Yazıcı'dan Muhtarlara Teşekkür Kahvaltısı

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek kendilerine verdikleri...

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kahvaltıda konuşan Başkan Yazıcı, "16 Mayısta Akyazı Belediyesi, Akyazı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve sizlerin önemli katkıları ile geniş kapsamlı çiftçiler günü şenlikleri kutlamasını gerçekleştirdik. İlk defa yapılan bu şenliklerde eksikliklerimiz olabilir. Bu eksikliklerin önümüzdeki yıllarda olmaması için bu eksiklikleri bizimle paylaşmanızı istiyorum. Çiftçiler gününe verdiğiniz katkılardan dolayı sizlere ve sizlerin şahsında tüm mahalle ve köy halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Pazar günü Bolu'nun Göynük ilçesinde düzenlenecek olan Akşemsettin Şenlikleri ve 29 Mayıs Salı günü Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Fetih Gecesi hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, ayrıca 9 Haziran Cumartesi günü oğlunun sünnet cemiyetine tüm mahalle muhtarlarını davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: