Başkan Yeni Oteli Gezdi

Barida Hotels’in resepsiyonundan, havuzuna, odalarından, restoranlarına kadar bütün bölümlerinde incelemelerde bulunan ve Sami Öngör’den bilgiler...

Barida Hotels’in resepsiyonundan, havuzuna, odalarından, restoranlarına kadar bütün bölümlerinde incelemelerde bulunan ve Sami Öngör’den bilgiler alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin bir değişim süreci içerisine girdiğini söyledi. Gerek belediye, gerekse özel yatırımcıların şehirde değişime yönelik ciddi yatırımlar yaptığını kaydeden Başkan Günaydın, dış yatırımcıların Isparta’ya yatırımlar yapmalarını istediklerini belirtti. Kendilerinin de bu kapsamda istihdama yönelik ciddi yatırımlar yaptıklarını fabrikalar kurduklarını bunların yanı sıra Çin heyeti ile ciddi dış yatırımlar yapma noktasından önemli mesafeler kat ettiklerinden bahseden Günaydın, bu değişim sürecinde kurulan ve hizmete giren Barida Hotels ile birlikte yapılacak olan Hilton Otel ve Belediyeye ait Gökçay’da bulunan 36 dönümlük alandaki otelin büyük önem teşkil ettiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Başkan Günaydın, Belediyenin Davraz Mahallesi’nde yeni köy garajının yanında başlattığı ve haftada iki günü Pazar alanı, diğer günlerinde de fuar ve miting alanı olarak kullanılabilecek olan Kapalı Pazar Alanı ile yine önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan ve tek açıklıkta 100 metre çapında olacak olan 9 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan Gökkubbe’nin önemli bir fuar alanı olacağını kaydetti. Şehirde değişim adına ağaçlandırma çalışmalarının yürütüldüğünü ve şu ana kadar 630 bin ağaç dikildiğini dile getiren Günaydın, yine altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, bu kapsamda sezon sonu itibariyle 80 km’lik dayanıklı asfalt çalışmasının bitirileceğini aktardı.

Özellikle Gökkubbe Projesinin de hizmete girmesiyle birlikte şehirde önemli bir konaklama ihtiyacının ortaya çıkacağını anlatan Günaydın, “İşte o ihtiyaçlardan birisini de Barida Hotels karşılayacak. Bu yetecek mi? Hayır. Bunun yanı sıra 160 yataklı Hilton Oteli’nin yapımı için gerekli olan inşaat ruhsatı da verildi. Bu otelimizde önümüzdeki süreçte faaliyete geçecek. Yine Belediye olarak Gökçay’da 36 dönümlük bir alanda otel yapımı için yer ayırdık. Bu otelimizde farklı bir konsepte yer alacak. Burası ise tamamen doğa içerisinde yer alan bir otel konumunda bulunacak. Şehrimize böyle güzel bir oteli kazandıran Sayın Sami Öngör’ü tebrik ediyor, yatırımın hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: