Başkan yer sofrasında

Toplantılar ve resmi görevleri dışındaki zamanını İzmirlilerin arasında geçirmeye özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

Toplantılar ve resmi görevleri dışındaki zamanını İzmirlilerin arasında geçirmeye özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Kemalpaşa’da bir yer sofrasına konuk oldu.

Yiğitler köyü sakinlerinden Ayşe Üzgün’ün “Allah ne verdiyse, hep birlikte yeriz” diyerek buyur ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Yiğitler Köyü Muhtarı Refik Yay da eşlik etti.
Bir yandan Ayşe Üzgün'ün ikram ettiği tarhana çorbası, yaprak sarma ve böreği yiyen Başkan Kocaoğlu, bir yandan da aile fertleriyle sohbet ederek isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nı evinde ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Ayşe Üzgün, “Büyük Başkan’ın köyümüze geleceğini duyduğumda çok heyecanlandım. Onu evimizde konuk etmek istedim. O da bizi kırmayarak, mütevazı kişiliğini, ‘halkın başkanı’ olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah onun yolunu açık etsin.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz