Başkan Yiğit: Tahtaköprü'nün Çehresi Değiştiriyoruz

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Tahtaköprü beldesinin Belediye Başkanı Eşref Yiğit, yaptıkları kilitli parke taşı döşemesiyle...

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Tahtaköprü beldesinin Belediye Başkanı Eşref Yiğit, yaptıkları kilitli parke taşı döşemesiyle beldenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Eşref Yiğit, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerin, beldenin farklı bölgelerinde kilitli parke, yol, kaldırım ve sert zemin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Altyapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerine yöneldiklerini dile getiren Yiğit, "2012 yılında 500 bin TL’ye 7500 metre içme suyu şebeke hattını yeniledik. Yakın zamanda sorun oluşturabilecek ana arterlerimizdeki kanalizasyonun 1500 metresinin tamamını yeniledik. Bu çalışmanın bize maliyeti ise 150 bin TL oldu. 2012 yılının son çeyreğinde ise beldemize yaklaşık 250 bin TL’ye mal olan 15 bin metrekare kilit parke taşı döşüyoruz. Tahtaköprü’nün çehresini değiştirecek bu alt yapı ve üstyapı yatırımlarının tamamının maliyeti ise 1 milyon TL civarında olacaktır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

2013 yılında 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi yatırım programlarına aldıklarını dile getiren Yiğit, "Bu çalışmalar esnasında bize hoşgörü gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu çalışmalarda bize yardımcı olan teşkilatımıza, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e şahsım ve belde halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: