Başkan Yıldırım, Doktorlarla Kahvaltıda Buluştu

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, geleneksel hale getirilen 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorlarla bir...

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, geleneksel hale getirilen 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorlarla bir araya gelme programını devam ettirdi. Bayramın hafta içine denk gelmesi nedeniyle hafta sonu düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Yıldırım, "Sizler insanların en zor anında, en sıkıntılı anında yanı başlarındasınız" dedi.

Tarihi Konak Restorant'ta düzenlenen kahvaltı programına Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Tabip Odası Başkanı Suat Öktem, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan ve diğer doktorlar katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, doktorların oldukça stresli bir hayatının olduğunu belirterek, "Ama emin olun sizler seviliyor ve sayılıyorsunuz. Takdir ediliyorsunuz" diye konuştu. Başkan Yıldırım, doktorların çok özverili çalıştığını ifade ederek, "Sizler insanların en zor anında, en sıkıntılı anında yanı başlarındasınız. Sizlerin emeğinizin, şefkatinizin ve ilginizin kesinlikle bedeli yok. O nedenle vatandaş olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler bugün sizleri dost ortamında muhabbetle bir araya getirdiysek ne mutlu." şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım, sağlıkta Kayseri'nin iyi noktaya geldiğine dikkat çekerek, "Toplumda birçok kez söylüyoruz. Tıptaki bilgi birikim noktasındaki gelişmelerde ve insani muamelede çok önemli ilerlemeler kat ettik. Ülke olarak ve Kayseri olarak sağlıkta iyi yerlere geldik. Kayseri'deki sağlık kurumları arasında vatandaşın memnuniyeti sanırım birinci sırada" diye konuştu.

Doktorlar adına konuşan Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir ise, Başkan Yıldırım'a her yıl gerçekleştirdiği programlar nedeniyle teşekkür ederek, "Bu, başkanın bir klasiği haline geldi" ifadesini kullandı. Prof. Dr. Özdemir, kendisinin dünyaya yeniden gelse belediye başkanı ya da hekim olmak istediğini belirterek, "Çünkü topluma, insanlara bu kadar hizmet edebilme fırsatı ancak bu iki meslekte var. Gelecek nesle hizmet etmek Allah'ın herkese nasip edeceği bir makam değildir. Doktorlar olarak bizlerin hizmetinin karşılığı katbekat var. Eğer biz bu mesleğimizi doğru yaparsak ahirette abad oluruz. Cenabı Allah bizlere şifasında aracı olarak kullanılma lütfunu vermiş. Hepimiz bunun kıymetini iyi bilelim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz