Başkan Yıldırım Öğretmenleri Unutmadı

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.İlçe...

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret eden Başkan Rifat Yıldırım, Talas Lisesi ve Talas Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, eğitimin her zaman içinde olmasından ve desteklerinden dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, eğitimin ve eğitimcinin her zaman destekçisi olmayı kendimize görev edindiklerini belirterek, bunu gönül rahatlığıyla ifade ettiğini söyledi. Başkan Yıldırım, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Sizler sadece bugünlerde anılmıyorsunuz, bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum. Hedeflerimize doğru iyi bir şekilde ilerlediğimizi görüyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlar olarak kalkınma bir bütündür. Yerel kalkınmada eğitimi, ticareti, kültürü ya da sanatı ayrı ayrı düşünemeyiz. İlçe olarak temel özelliğimiz üniversite şehriyiz. İki üniversite bölgemizde ama biri daha devreye giriyor. Bugün itibariyle yaptığımız çalışmalar sonucu 2 ilköğretim ve 2 lise arsasının mülkiyet sorununu çözdük. Hayırsever arıyoruz. Bütün okullarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Her gün mutlaka birkaç okulumuzun işini yapıyoruz. Şehrimizi iyi tanıma noktasında belli günler oluşturarak öğretmenlerimize kültür gezileri planlayalım. Bu vesileyle öğretmenler gününüz kutlu olsun.”

Konuşmaların ardından Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, öğretmenlere çanta hediye ederken, ayrıca ilçede görev yapan 1250 öğretmeni okullarında ziyaret ederek hediyelerini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: