Başkan Yıldırım Sanat Evi’ni ziyaret etti...

Mezitli Belediyesi Sanat Evi kursları 15 branşta, yaklaşık 550 öğrencinin katılımıyla devam ediyor

Sanat Evleri’nde yapılan çalışmaları inceleyen Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, yağlı boya resim ve aşçılık kurslarını ziyaret etti. Başkan Yıldırım, öğle yemeğinde aşçılık eğitimi alan kursiyerlerin konuğuydu. İçli köfteden, zeytin yağlı yaprak sarmasına çeşitli lezzetlerin hazır olduğu öğle sofrasında, Başkan Yıldırım ve Mezitli Halk Eğitim Müdürü Mehmet Usta kursiyerlerle birlikte yemek yiyerek sohbet ettiler.

Mezitli Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü’yle yapılan protokol sonucu yürütülen kurslardaki çalışmalara her geçen yıl daha fazla vatandaşın katılması için çalışmalara devam ettiklerini bir kez daha belirten, Başkan Yıldırım: “Kursiyerlerimize daha fazla imkan yaratmak için Halk Eğitim Müdürlüğü ile çalışmalar yapıyoruz. Kursiyerlerimize belediyemizin sanat evlerinde verdiğimiz mekan, Halk Eğitim Müdürlüğü’nden gelen uzman öğretmen desteğiyle, ulaştığımız sonuçları burada görüyoruz, ilk öğretim öğrencimizden, ev hanımlarına kadar pek çok insana verdiğimiz kurslarla, vatandaşlarımıza, yeteneklerini geliştirmelerini, ev ekonomilerine katkı ve en azından bir hobi oluşturmalarına imkan sağlamak adına, yaptığımız çalışmalarımız sürecek” dedi.

Reklam
Reklam

Mezitli Belediyesi Sanat Evleri kursları 2012 yılı Haziran ayının ilk günlerine dek devam edecek. Kurslar için ayrıntılı bilgiye 358 81 48 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz