Başkan Yıldırım Yaşlılarla Bir Araya Geldi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, ilçede hizmet veren dinlenme ve yaşlı bakım...

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, ilçede hizmet veren dinlenme ve yaşlı bakım evinde kalan yaşlılarla makamında bir araya geldi.

Mezitli’de hizmet veren dinlenme ve yaşlı bakım evi yöneticileri ve bakım evi sakinleri, Başkan Uğur Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Ziyaretin kendisini son derece sevindirdiğini ve duygulandırdığını belirten Yıldırım, “Gençlerimiz, nasıl geleceğimiz diyorsak, geleceğimiz olan gençlerimizi dünyaya getiren, bakıp büyütüp ülkenin yararlı evlatları haline getiren sizlersiniz. Bu ülkenin bu günlere gelmesinde hepinizin çok önemli katkıları oldu. Bu katkılarınız dolayısıyla size ne kadar şükran duyduğumuzu ifade etmeye çalışsak da bunları yeterli saymıyoruz. Siz her türlü övgüye layık insanlarsınız. Bundan sonraki yaşamınızda da sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum. İnşallah bu süreci hep birlikte yaşama fırsatını elde edebiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Mezitli’de yaşlı ve engelli özürlü bakım evleri sayısının hızla artmasının bu bölgedeki nezih ortamın yapısından kaynaklandığını ifade eden bakım evi müdürü Mehmet Meral da “Yaşlılarımız için her geçen gün daha iyi şartlar sağlıyoruz. Bakım evimizdeki sosyal aktivitelere ek olarak haftanın belirli günlerinde bakım evinde yaşayanlarımızla kentimizi geziyor, ziyaretlerde bulunuyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: