Başkan Yıldırım’dan Berat Kandili Mesajı

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili’nin tüm insanlığa...

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Her yıl üç ayların ikincisi olan Şaban ayının 15. gecesi idrak edilen Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yıldırım, bu gecenin önemine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Yüce yaradan öyle bir merhamet sahibidir ki, kullarını bağışlamak için çeşitli özel günler belirlemiştir. Bu günlerden birisi de Berat Kandili’dir. Kelime manası günahlardan arınma, af ve kurtuluş anlamına gelen Berat Kandili vesilesiyle bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu gece Cenabı Hak buyuruyor: yok mu affedilmek isteyen, yok mu günahlarının bağışlanmasını dileyen? Rahmet kapılarının sonuna kadar açık olacağı bu geceyi inşallah hep birlikte idrak edelim. Cenabı Allah’tan Berat Kandili’nin şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: